Se amesteca cele 10 linguri de ulei cu 10 linguri de zahar si sucul de rosii , se adauga 1ou si un praf de copt se framanta un aluat mai moale si se imparte in 4 parti egale din care se coc 4 foi.
Ptr. crema
Se fierbe 1/2 l lapte in care se adauga 5 linguri de gris si 5 linguri de zahar .Se lasa la racit apoi se amesteca cu o margarina.
Se unge prima foaie cu crema se aseaza a doua foaie si se unge cu gem( dupa preferinta) se pune a treia foaie care se unge cu crema peste care sa aseaza ultima foaie peste care se pune glazura

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii