Foile: se amesteca ingredientele lichide sarea si vanilia, apoi se adauga fainea cu praful de copt se framanta un aluat nelipicios care se da la rece 30 de minute. Se face crema din lapte sau apa si gris si cand acesta s-a ingrosat se da deoparte si se adauga aromele si untul amestecand bine sa se incorporeze. Se coc 3-4 foi pe fundul unei tavi 7-8minute fiecare. Dupa ce sau racit se asambleaza foaie, crema, gem de capsuni, foaie, crema, gem si ultima foaie. Se lasa pana a doua zi apoi se taie. Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii