Se bat ouale intregi si zaharul, cu telul, pina se face o spuma. Se adauga treptat uleiul si la sfirsit faina, laptele, coaja rasa de lamiie si praful de copt (o jumatate de plic) dizolvat intr-o lingura de lapte. Se toarna compozitia intr-o tava, unsa cu untdelemn si tapetata cu faina. Deasupra, se presara fructele (caise, piersici taiate in patru, prune taiate in doua, cirese sau visine, fara simburi). Se coace la foc mic, timp de 40-45 de minute. Se taie in tava, dupa racire.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii