Se bat ouale intregi si zaharul, cu telul, pina se face o spuma. Se adauga treptat uleiul si la sfirsit faina, laptele, coaja rasa de lamiie si praful de copt (o jumatate de plic) dizolvat intr-o lingura de lapte. Se toarna compozitia intr-o tava, unsa cu untdelemn si tapetata cu faina. Deasupra, se presara fructele (caise, piersici taiate in patru, prune taiate in doua, cirese sau visine, fara simburi). Se coace la foc mic, timp de 40-45 de minute. Se taie in tava, dupa racire.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii