Cu o lingura de lemn se amesteca untul cu faina, zaharul si vanilia, cit mai repede ca sa nu se incalzeasca untul. La sfirsit, se framinta putin cu mina. Daca aluatul nu este suficient de tare, se da la rece. Se intinde apoi o foaie groasa de 7 mm si se taie diferite forme. Se ung cu albus batut si se presara deasupra nuci tocate si zahar tos. Se coc pe tava presarata cu faina, la foc potrivit, 10-15 minute, sa nu se rumeneasca.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii