Cu o lingura de lemn se amesteca untul cu faina, zaharul si vanilia, cit mai repede ca sa nu se incalzeasca untul. La sfirsit, se framinta putin cu mina. Daca aluatul nu este suficient de tare, se da la rece. Se intinde apoi o foaie groasa de 7 mm si se taie diferite forme. Se ung cu albus batut si se presara deasupra nuci tocate si zahar tos. Se coc pe tava presarata cu faina, la foc potrivit, 10-15 minute, sa nu se rumeneasca.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii