Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
6 oua, , 200 g. zahar, , 200 g. faina, , 100 ml. ulei, , 50 ml. apa, , 2 plicuri zahar vanilat, , 1 kg. visine,, sare, , 1 plic praf de copt stins in otet.
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat cu mixerul si se adauga zaharul si praful de copt. Galbenusurile se amesteca cu apa, uleiul, sarea, zaharul vanilat si se toarna peste albusuri impreuna cu faina.
Se pune intr-o tava unsa cu ulei, peste care se pun visinile fara simburi si date prin faina. Se da la foc potrivit, cca. 30 minute. Se serveste cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Ouale se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma cu zaharul si saharul vanilat ,se
114 voturi
28 comentarii
1h
se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile
1 vot
1 comentariu
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Felicia Viorel , 20 ianuarie 2014
foarte buna''''''''
Catalin Pinnu , 17 septembrie 2013
arata foarte bine
Hategan Mimi , 25 iunie 2013
trebuie incercata! arata bine
Haine Firma , 08 iunie 2013
Clik pe poza si Like la pagina haine firma.
Trasca Alina (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010
am testat-o!!deci supeer...la inceput mi s-a parut o reteta pre economica,prea usoara ,prea simpla,credeam ca va avea un gust pe masura ingrendientelor,ce mai:credeam ca va fi un adevarat esec!!si in final a iesit o prajitura pufoasa,unflata,arata yammi,nu imi venea sa cred,era atat de pufoasa si nu am folosit praf de copt,bicarbonat sau drojdie nimic si totusi a iesit wow!sfatul meu:cand o sa incercati sa o faceti: faceti o portie dubla deoarece nu va ajunge!!nu o sa va saturati!!deci incercati! multumesc pentru aceasta reusita reteta!multumesc:*
vali , 11 iulie 2010
ce buna e prajitura de visine nota 1000!
Adina,15 iunie 2010 , 15 iunie 2010
E ffffff buna si economica prajitura :)
TANTA , 13 iunie 2010
reteta de criza; 1 ou frecat cu 7 linguri de zahar,7 linguri ulei ,7 linguri lapte si 8 linguri fauina un praf de copt, coaja rasa de portocale sau lamaie. visine deasupra si e f buna ,economica ce vreti!!! TANTA
ioana , 20 aprilie 2010
E fffff buna cu ingredientele din reteta..nu tb nimic mai mult sau mai putin....10 oua mi se par o tona sincer...dar in fine fiecare cu ale lui.
Gabriela, BV , 13 februarie 2010
Buna prajitura! Proportiile sunt bune si iese pufoasa...Felicitari! In plus este economica. Cat priveste numarul de oua....doamna Ramona are probabil o ferma avicola de isi permite 10 oua la o prajitura "de toata ziua" , sa spun asa....Sau a confundat-o cu un cozonac :)...Eu am facut-o cu 5 oua si a iesit excelenta...Incercati-o cu incredere!
Ramona , 23 ianuarie 2010
Sunt prea putine oua!eu fac cu 10
Florina (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009
Nu mi se pare deloc mult praful de copt...La un blat din 6 oua si eu pun tot 1 plic de praf de copt dar nestins.Felicitari pentru reteta!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009
Praji mea e asa.
claudiu , 23 august 2009
Prea mult praf de copt.
ilinca , 10 august 2009
E buna.
anca , 10 august 2009
Am făcut-o si eu, a iesit suuuuper !!!!
deea , 28 iulie 2009
E o prajitura foarte delicioasa.O prepar de ceva timp si iese super gustoasa,mai ales ca cele cu visine sunt preferatele mele.O recomand tuturor.
laura , 10 iulie 2009
E f buna si f usor de pregatit, multumesc mult!
Deea , 09 iulie 2009
E foarte buna am facut de mai multe ori si chiar mi-a iesit super buna.... Am incercat doar cu visine, ca mi se pare mai buna asa.
georgy , 24 iunie 2009
Aceasta prajitura este fenomenala, se poate face si cu cirese, zmeura, mure....am vazut la mama! Chiar dak am 12 ani vreau sa incerc sa fac.
Datcu Cristiana (Bucatar) , 18 iunie 2009
Suuper reteta:*,am facut si eu ieri prajitura cu visine si a iesit super buna.. Multumesc de reteta :)
Alice (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009
Foarte buna reteta! Se pot folosi in loc de visine si caise, taiate jumatati si asezare cu partea in care a fost samburele in sus, prajitura e la fel de gustoasa.
Sidy (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009
Prajiturile cu fructe sunt preferatele mele....