PRAJITURA CU VISINE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g faina,
  • 400 g smantana,
  • 2 oua,
  • 300 g zahar pudra,
  • 1 praf de copt,
  • 600 g visine,
  • 3 pliculete zahar vanilat;

Mod de preparare

1. Visinele se spala, li se scot samburii, se presara cu 50 g. zahar.

2. Se freaca ouale cu zaharul, se adauga smantana si faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.

3. Compozitia se toarna intr-un tava captusita cu o hartie pentru copt. Se aseaza visinele deasupra compozitiei, se da la cuptor pentru 40-45 minute, in cuptorul preincalzit.

4. Dupa ce s-a racit putin, se taie in bucati, se presara cu zahar pudra si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise