1. Visinele se spala, li se scot samburii, se presara cu 50 g. zahar.
2. Se freaca ouale cu zaharul, se adauga smantana si faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.
3. Compozitia se toarna intr-un tava captusita cu o hartie pentru copt. Se aseaza visinele deasupra compozitiei, se da la cuptor pentru 40-45 minute, in cuptorul preincalzit.
4. Dupa ce s-a racit putin, se taie in bucati, se presara cu zahar pudra si se serveste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii