Cuptorul se incalzeste cam la 180 grade(fiecare stie cum functioneaza cuptorul din dotare)
Apoi separam ouale, albusul se bate spuma cu putina sare si apoi se pune la frigider.Untul,zaharul,galbenusele se bat pana devine o crema spumoasa.Se amesteca grisul cu praful de copt.Se adauga branza si albusul batut spuma.Compozitia se pune intr-o forma rotunda de circa 18 cm sau ce aveti la indemana,peste care venim cu visinele scurse si o lasam la cuptor 45 minute.(eu am o forma de 18 cm de la IKEA, care se desface si ramane perfect rotund ca un tort).Dupa ce au trecut cele 45 de minute, o lasam in cuptor sa se raceasca,apoi o bagam la frigider.Este o prajitura racoritoare si foarte gustoasa.Se poate face si cu alte fructe.Pofta buna !!!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii