Cuptorul se incalzeste cam la 180 grade(fiecare stie cum functioneaza cuptorul din dotare)
Apoi separam ouale, albusul se bate spuma cu putina sare si apoi se pune la frigider.Untul,zaharul,galbenusele se bat pana devine o crema spumoasa.Se amesteca grisul cu praful de copt.Se adauga branza si albusul batut spuma.Compozitia se pune intr-o forma rotunda de circa 18 cm sau ce aveti la indemana,peste care venim cu visinele scurse si o lasam la cuptor 45 minute.(eu am o forma de 18 cm de la IKEA, care se desface si ramane perfect rotund ca un tort).Dupa ce au trecut cele 45 de minute, o lasam in cuptor sa se raceasca,apoi o bagam la frigider.Este o prajitura racoritoare si foarte gustoasa.Se poate face si cu alte fructe.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii