Ptr umplutura
Intr-o tigaie de teflon mare se pune untul visinile si restul ingridentelor si se lasa sa fiarba 3 minute.
Se strecoara visinile si se pun intr-o tava rotunda ptr copt unde lichidele nu curg.Se aseaza visinile pe toata tava si seadauga 1/4 de pahar din lichidul tigaii,si lasam la frigider sa se raceasca.
ptr alauat
Se freaca untul cu praful de zahar dupa care se adauga ouale si faina cu praful de copt.
Se amesteca bine si se toarna peste visine.
Se coace la 180 de grade (cuptorul incalzit dinainte) aproape 25 de minute pina cind chibritul este uscat.
Se lasa sa se raceasca cel putin 10 minute dupa care rasturnam pe un platou ca visinile sa fie deasupra.
Se serveste cu putina frisca si putun din zeama cea mai ramas in tigaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii