1.Se separa ouale.
2.Galbenusurile se amesteca, cu zaharul se adauga 5 linguri de apa si amestecam.
3.Se adauga amoniul pentru prajituri care in prealabil a fost diluat cu o lingura si jumatate de zeama de lamaie si cele 4 linguri de ulei.
4.Se adauga treptat faina si amestecam.
5.Peste toata aceasta compozitie adaugam albusurile batute spuma cu un varf de sare.
6.Visinile se spala, li se scot samburii si se pun pe deasupra in compozitia turnata deja intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.Se introduce la cuptor pentru 45 de minute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii