1.Se separa ouale.
2.Galbenusurile se amesteca, cu zaharul se adauga 5 linguri de apa si amestecam.
3.Se adauga amoniul pentru prajituri care in prealabil a fost diluat cu o lingura si jumatate de zeama de lamaie si cele 4 linguri de ulei.
4.Se adauga treptat faina si amestecam.
5.Peste toata aceasta compozitie adaugam albusurile batute spuma cu un varf de sare.
6.Visinile se spala, li se scot samburii si se pun pe deasupra in compozitia turnata deja intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.Se introduce la cuptor pentru 45 de minute

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii