se freaca ouale cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga treptat uleiul, apoi cate o lingura de lapte, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt
Se toarna compozitia in tava unsa cu margarina (sau ulei) si tapetata cu faina(eu am pus peste tot hartie de copt), apoi se aseaza visinele ( nu le-am scurs nici nu le-am dat prin faina), deci se aseaza visinele, o bagati la cuptor, la 175 de grade, sau daca nu e cuptor electric.
O bagati in cuptorul incins la focul cel mai mic cam 35-40 de min
Se scoate prajitura, se lasa sa se raceasca si se pudraza cu zahar pudra
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii