autor:

Bianca P.

» » Prajituri

Prajitura cu visine

Autor: Bianca P. (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bianca P. (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
-5 oua, -1/2 kg faina, -200 ml lapte, -10 linguri de zahar, -3 linguri de ulei, -un pachet de biscuiti, -visine

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se unge tava cu unt ,apoi se sfarama biscuiti care se pun pe fundul tavei,peste se pun visinele cu zahar .
Se face spuma din cele 5 albusuri in care adaugati:zahar, ulei, lapte,faina.
Turnati compozitia peste visine .
Important:sa puneti zahar peste visine pentru ca din biscuiti sa se formeze un blat.
Dupa ce sa copt se intoarece prajitura si se lasa la racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Separam albusurile de galbenusuri,galbenusurile le amestecam cu un strop de sare,cele 4 linguri de

10 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Se pregăteşte în felul următor: Separăm ouăle, batem spuma cu zahărul, după care adăugăm

44 voturi    18 comentarii
2h 45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -5 oua
  • -1/2 kg faina
  • -200 ml lapte
  • -10 linguri de zahar
  • -3 linguri de ulei
  • -un pachet de biscuiti
  • -visine

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Biscuiti indragostiti Biscuiti indragostiti

Se pun intr-un vas untul la temperatura camerei, oul, zaharul, amestec de aur, esenta si se amesteca pana la topirea completa a zaharului,

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Se spala bine arpacasul si se pune la fiert la foc potrivit. Se amesteca cu o lingura de lemn pentru a nu se prinde.

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu struguri