autor:

Ana-Maria

» » Prajituri

Prajitura cu visine

Autor: Ana-Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ana-Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 octombrie 2009

Ingrediente
300g faina, 200g zahar, 3 oua, 125 ml ulei, 1 pahar de iaurt simplu 125g, 1 praf de copt, 1 borcan de visine din compot 780g(fara samburi),se pot folosi orice fel de fructe, 1 plic de zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile cu mixerul apoi se adauga treptat galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat, iaurtul si uleiul si se omogenizeaza.
Praful de copt se amesteca cu faina in alt castron.
Se adauga apoi la crema obtinuta faina, mai amestecam putin pana obtinem un aluat cremos si omogen apoi se toarna aluatul in tava pregatita cu hartie de copt si se pun fructele peste aluat.
Se coace 35 de minute la 185 de grade. Dupa ce s-a copt se lasa la racit cel putin 30 de minute si se pudreaza cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Pregatim un pandispan din: 6 albuse batute spuma, la care adaugam praful de copt si continuam sa

1 vot    11 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu visine aromata

Prajitura cu visine aromata

Visinele se pun la dezghetat intr-o strecuratoare (se pot folosi si congelate). Se unge cu unt o

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

    Un deliciu!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

    Foarte bună!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    Imi place reteta ta, iar prajitura cu visine este preferata mea!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 300g faina
  • 200g zahar
  • 3 oua
  • 125 ml ulei
  • 1 pahar de iaurt simplu 125g
  • 1 praf de copt
  • 1 borcan de visine din compot 780g(fara samburi),se pot folosi orice fel de fructe
  • 1 plic de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de Ana-Maria
Tort diplomat

Tort diplomat

Se pun pachetele de gelatina intr`un bol se toarna peste siropul din compotul de ananas se amesteca

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Ciuperci Umplute

Ciuperci Umplute

Curatam ciupercile, le spalam si le punem la scurs. Separat tocam coditele ciupercilor, ceapa, usturoiul,

7 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Vinete umplute

Vinete umplute

1. Se indeparteaza cozile, se taie vinetele in doua - pe lung - si se scoate miezul (se lasa cam

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Lia Maria (Chef de cuisine)

Un deliciu!

Retete

din Prajituri

Pandispan cu zmeura si mure Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale. Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar. Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar. Amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Nutellotta