Se bat albusurile cu mixerul apoi se adauga treptat galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat, iaurtul si uleiul si se omogenizeaza.
Praful de copt se amesteca cu faina in alt castron.
Se adauga apoi la crema obtinuta faina, mai amestecam putin pana obtinem un aluat cremos si omogen apoi se toarna aluatul in tava pregatita cu hartie de copt si se pun fructele peste aluat.
Se coace 35 de minute la 185 de grade. Dupa ce s-a copt se lasa la racit cel putin 30 de minute si se pudreaza cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii