autor:

Ana-Maria

» » Prajituri

Prajitura cu visine

Autor: Ana-Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ana-Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 octombrie 2009

Ingrediente
300g faina, 200g zahar, 3 oua, 125 ml ulei, 1 pahar de iaurt simplu 125g, 1 praf de copt, 1 borcan de visine din compot 780g(fara samburi),se pot folosi orice fel de fructe, 1 plic de zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile cu mixerul apoi se adauga treptat galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat, iaurtul si uleiul si se omogenizeaza.
Praful de copt se amesteca cu faina in alt castron.
Se adauga apoi la crema obtinuta faina, mai amestecam putin pana obtinem un aluat cremos si omogen apoi se toarna aluatul in tava pregatita cu hartie de copt si se pun fructele peste aluat.
Se coace 35 de minute la 185 de grade. Dupa ce s-a copt se lasa la racit cel putin 30 de minute si se pudreaza cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca

5 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Visinele fara samburi le amestecam cu 5 linguri de zahar si le lasam 1 ora la frigider, apoi le punem

9 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

    Un deliciu!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

    Foarte bună!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    Imi place reteta ta, iar prajitura cu visine este preferata mea!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 300g faina
  • 200g zahar
  • 3 oua
  • 125 ml ulei
  • 1 pahar de iaurt simplu 125g
  • 1 praf de copt
  • 1 borcan de visine din compot 780g(fara samburi),se pot folosi orice fel de fructe
  • 1 plic de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de Ana-Maria
Tort diplomat

Tort diplomat

Se pun pachetele de gelatina intr`un bol se toarna peste siropul din compotul de ananas se amesteca

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Ciuperci Umplute

Ciuperci Umplute

Curatam ciupercile, le spalam si le punem la scurs. Separat tocam coditele ciupercilor, ceapa, usturoiul,

7 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Vinete umplute

Vinete umplute

1. Se indeparteaza cozile, se taie vinetele in doua - pe lung - si se scoate miezul (se lasa cam

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Lia Maria (Chef de cuisine)

Un deliciu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Guguluf de toamna cu dovleac si pere Guguluf de toamna cu dovleac si pere

Se spala perele, se usuca cu prosop de bucatarie, se scot semintele si coditele si se taie in felii grose de aproximativ 0,5 cm. Adica

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Rulada cu dulceata de afine