Se separa ouale. Se bat albusurile cu o parte din zahar, iar galbenusurile se freaca cu restul de zahar. Peste galbenusuri se adauga treptat uleiul, laptele si coaja de lamaie. Apoi compozitia se adauga peste albusuri. Faina
amestecata cu praful de copt se adauga treptat. Compozitia se toarna in tava. Se adauga visinele. Se da la cuptor la foc potrivit. Cand e gata se scoate si se poate pudra cu zahar.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii