autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura cu visine

Autor: Mariana Moraru (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mariana Moraru (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
10 linguri de apa, 10 linguri de ulei, 4 oua intregi, 300 g de zahar, 300 g faina, un praf de copt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb apa cu uleiul si se lasa sa se raceasca.
Se freaca ouale intregi cu zaharul timp de 15 minute.
Se adauga putin cate putin din amestecul de ulei cu apa.
La urma se adauga faina si praful de copt.
Se toarna in tava unsa si tapetata si deasupra se presara visine fara samburi.
Se da la cuptor la foc potrivit.
Cand e gata se presara cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prima data spalam visinele, le scoatem samburii si le punem intr-o sita la scurs. Blatul: Ouale

20 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Peste visinile fara sambur se pun 2 lg de zahar si se lasa pana faci compozitia. Untul il bati spuma,

0 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 10 linguri de apa
  • 10 linguri de ulei
  • 4 oua intregi
  • 300 g de zahar
  • 300 g faina
  • un praf de copt.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec rapid de ciocolata si orez expandat Chec rapid de ciocolata si orez expandat

Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cremsnit cu foi de pandispan Cremsnit cu foi de pandispan

Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
bomboane ciocolatoase