- se freaca ouale cu zaharul si zaharul vanilat, se pune treptat uleiul, apoi cate o lingura de lapte, iar la sfarsit faina cu praful de copt.
- se toarna compozitia in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, apoi se aseaza visinele .
- se aseaza visinele .
-o bagati la cuptor, la 175 de grade, sau daca nu e cuptor electric, o bagati in cuptorul incins la focul cel mai mic .
Se pudreaza.
Recipe by Poca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii