Se freaca mai intai untul cu zaharul brun pana ce devine o spuma,apoi adaugam cate un galbenus pe rand,amestecand de jos in sus incet.Adaugam faina cernuta si albusurile batute spuma tare cu cel putin 2 linguri de zahar brun.In coca rezultata amestecam si coaja rasa de la una bucata lamaie si pliculetul de zahar vanilat.Ungem o tava cu unt sau punem hartie de copt si turnam compozitia in tava.Punem visinile in ce forma dorim(eu am pus visina langa visina). Bagam la cuptor pentru cel putin 60 de minute(acum depinde de cuptorul fiecaruia cum arde).Dupa 50 de minute verificam si facem testul cu scobitoarea ca sa vedem daca s-a copt prajitura.Este o prajitura foarte gustoasa si foarte usor de facut.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii