Ingrediente
300g unt, 300g zahar, 300g faina, 2 plicuri zahar vanilat, ½ pac.praf de copt, o priza sare, 7 oua, 1kg.visine
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
13 voturi
Mod de preparare
Se freaca bine untul cu zaharul,vanilia si priza de sare pana devine ca o spuma.Apoi se adauga pe rand cate un galbenus si amestecam bine dupa fiecare,apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt,se omogenizeaza bine,iar la sfarsit adaugam albusurile batue spuma tare si le amestecam in coca foarte incet de jos in sus.Se unge o tava mare de placinta cu unt,o tapetam cu hartie pergament,apoi se toarna compozitia in ea si deasupra se aseaza visinile scurse bine de suc,puse una langa alta.Se introduce tava la cuptorul preancalzit la 180gC pana este gata.Se face testul cu scobitoarea.Cand prajitura este gata o pudram cu zahar pudra.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010
Un deliciu!
laila , 27 iunie 2010
foarte buna incercatio si voi
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010
Ce bine arata.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010
Delicioasa si eleganta!*****
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010
Gustoasa si aromata prajitura dumneavoastra!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010
Mari,lasa ca iti fac cand vi la mine.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010
O bunatate...*****
andrada26 , 24 iunie 2010
delicios!o sa incerc reteta duminica!:)
Alice85 (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010
Arata tare bine*****
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010
Silvioara, n-am fost pe faza ieri. Le-ati terminat? Daca nu, vin si eu!
flory avram (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010
Excelenta,felicitari!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010
Ce bun!!!i-mi este dor de visine...*****