Separam albusurile de galbenusuri,galbenusurile le amestecam cu un strop de sare,cele 4 linguri de ulei,zaharul vanilat si esenta.Albusurile le batem spuma apoi adaugam zaharul si batem pana cand nu cad din castron,adaugam galbenusurile iar la final faina.Forma a fost unsa cu unt si tapetata cu putina faina si turnam compozitia,punem si visinele deasupra iar apoi o bagam la cuptorul care a fost in prealabil incins.Se coace la foc mic si este gata la proba scobitorii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii