Separam albusurile de galbenusuri,galbenusurile le amestecam cu un strop de sare,cele 4 linguri de ulei,zaharul vanilat si esenta.Albusurile le batem spuma apoi adaugam zaharul si batem pana cand nu cad din castron,adaugam galbenusurile iar la final faina.Forma a fost unsa cu unt si tapetata cu putina faina si turnam compozitia,punem si visinele deasupra iar apoi o bagam la cuptorul care a fost in prealabil incins.Se coace la foc mic si este gata la proba scobitorii.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii