Se separa albusuriile de galbenusurii.
Albusurile si zaharul se bat pana se intaresc.
Galbenusuriile se freaca cu uleiul,apoi se incorporeaza cu galbenusuriile,peste care se adauga faina si apoi se adauga praful de copt stins cu zeama de lamaie.
Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Pe deasupra se presara visiniile spalate si curatate de samburii.Se da la cuptor 25-30 de minute(170 de grade)
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii