Se freaca margarina cu zaharul spuma. Pe rand se adauga cate un galbenus, amestecandu-se continuu.
Albusurile cu un praf de sare, si cateva picaturi de lamaie se bat spuma separat, apoi se adauga peste zahar si margarina. Se adauga aromele, faina in care s-a amestecat praful de copt. Compozitia astfel rezultata trebuie sa aiba consistenta cremoasa.
In tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, se intinde compozitia, peste care se pun visinele scurse de zeama si pudrate cu faina, pentru a nu se duce la fund.
Se coace la foc moderat 40 minute.
Prajitura se pudreaza cu zahar pudra vanilat, cat este inca calda.
Pofta Buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii