Se pregăteşte în felul următor:
Separăm ouăle, batem spuma cu zahărul, după care adăugăm gălbenuşurile unu câte unu, făina şi o ½ de pachet de praf de copt. Toată compoziţia o turnăm într-o tavă unsă si tapetată cu faină şi o punem la copt.
În 300 ml suc de la visine fierbem budinca de vanilie şi zahărul. După ce s-a îngroşat compoziţia, adaugăm şi vişinile; (prăjitura o punem din nou într-o tavă curată tapetată cu folie). Toată compoziţia o turnăm pe prăjitură şi o punem la frigider.
Fierbem budinca (lapte, zahăr, praful de budincă), după ce s-a răcit adăugăm untul. Iar toată compoziţia o turnăm pe crema de vişine, şi o mai lăsăm la rece.
O ornăm cu ciocolată.
Pofta Buna!!!
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii