autor:

Liudmila

» » Prajituri

Prajitura cu visine

Autor: Liudmila (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liudmila (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iunie 2011

Ingrediente
200 gr faina, 200 gr margarina, 200 gr zahar, 1 plic praf de copt, 4 oua, Vanilie, 200 gr visine, 1 praf de sare, O mana de pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul,cu margarina.Se adauga 1 praf de copt stins in otet sau zeama de lamaie si mirodeniile.Se adauga faina, se amesteca bine apoi adaugam si albusul batut spuma.Se toarna aluatul in tava unsa si tapetata cu faina sau poti pune doar hartie de copt..Deasupra se presara o mana de pesmet,apoi se pun visinele.Se baga la cuptor 20 minute la foc potrivit.Dupa ce o scoti din cuptor o lasi sa se raciasca si o pudrezi cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Pregatim un pandispan din: 6 albuse batute spuma, la care adaugam praful de copt si continuam sa

1 vot    11 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu visine aromata

Prajitura cu visine aromata

Visinele se pun la dezghetat intr-o strecuratoare (se pot folosi si congelate). Se unge cu unt o

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 200 gr margarina
  • 200 gr zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 4 oua
  • Vanilie
  • 200 gr visine
  • 1 praf de sare
  • O mana de pesmet

Raporteaza reteta

Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu mac si lamaie