autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura cu visine

Autor: cojocaru robertina (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cojocaru robertina (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Ingrediente
1/2 kg visine, 3 oua, 2 pahare cu zahar, 1 pahar ulei, 1 pahar lapte, 3 pahare faina, 1 praf de copt, 1 zahar vanilat, coaja de lamaie, esente, 1 praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile cu zaharul si un praf de sare.

Apoi se adauga galbenusurile, uleiul, laptele, coaja de lamaie,esentele, zaharul vanilat si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt . Visinele se dau prin faina si se presara pe aluat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura Padurea Neagra cu visine

Prajitura Padurea Neagra cu visine

Zaharul se freaca cu untul spuma, dupa care se adauga ouale, vanilia, ciocolata topita, faina

52 voturi    19 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Se pregăteşte în felul următor: Separăm ouăle, batem spuma cu zahărul, după care adăugăm

44 voturi    18 comentarii
2h 45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg visine
  • 3 oua
  • 2 pahare cu zahar
  • 1 pahar ulei
  • 1 pahar lapte
  • 3 pahare faina
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • esente
  • 1 praf de sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Biscuiti indragostiti Biscuiti indragostiti

Se pun intr-un vas untul la temperatura camerei, oul, zaharul, amestec de aur, esenta si se amesteca pana la topirea completa a zaharului,

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Se spala bine arpacasul si se pune la fiert la foc potrivit. Se amesteca cu o lingura de lemn pentru a nu se prinde.

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura "toamnei" cu prune