Prajitura cu visine

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg visine
  • 3 oua
  • 2 pahare cu zahar
  • 1 pahar ulei
  • 1 pahar lapte
  • 3 pahare faina
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • esente
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Se bat albusurile cu zaharul si un praf de sare.

Apoi se adauga galbenusurile, uleiul, laptele, coaja de lamaie,esentele, zaharul vanilat si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt . Visinele se dau prin faina si se presara pe aluat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise