Separam ouale: albusurile se bat spuma cu zaharul, galbenusurile se amesteca cu sare si ulei si se toarna peste albusuri, amestecand de sus in jos.
Se adauga praful de copt stins si faina in ploaie.
Se unge si se tapeteaza tava si se toarna compozitia. Se introduce la cuptor 5 minute, apoi se scoate si se aseaza deasupra visinele. Se baga tava din nou la cuptor 15-20 minute. Se pudreaza cu zahar farin.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii