Am scurs visinele din compot si ananasul din conserva, am pus caisele in apa sa se inmoaie putin.
Ingredientele pentru aluat le-am amestecat cu mixerul pana am obtinut o compozitie omogena.
Am turnat aluatul intr-o forma de copt tapetata cu hartie si am asezat deasupra fructele.
Am dat la cuptor pentru 30 min la foc mediu. Am verificat cu scobitoarea daca s-a copt.
Dupa ce s-a racit am pudrat cu zahar praf.
* dupa gust prajitura se poate si insiropa.
* in imaginile cu prajitura gata facuta este o prajitura din portie dubla de aluat.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii