Ouale,zaharul,uleiul,laptele,zaharul vanilat,praful de copt stins cu otet si faina se amesteca.Se pastreza putin aluat pentru a fi amestecat cu cacaoa.Se pune aluatul in tava tapetata ,deasupra se toarna aluatul cu cacao pentru a ii da un aspect marmorat.Visinele se pun in aluat ,se coace si se lasa sa se raceasca.Deasupra se pune crema de ciocolata si se da la rece.Frisca batuta se amesteca cu gelatina care a fost racorita in prealabil si se toarna deasupra cremei de ciocolata.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii