Ouale,zaharul,uleiul,laptele,zaharul vanilat,praful de copt stins cu otet si faina se amesteca.Se pastreza putin aluat pentru a fi amestecat cu cacaoa.Se pune aluatul in tava tapetata ,deasupra se toarna aluatul cu cacao pentru a ii da un aspect marmorat.Visinele se pun in aluat ,se coace si se lasa sa se raceasca.Deasupra se pune crema de ciocolata si se da la rece.Frisca batuta se amesteca cu gelatina care a fost racorita in prealabil si se toarna deasupra cremei de ciocolata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii