CREMA.2BUDINCI DE VANILIE,CU8 LINGURI DE ZAHAR SE FIERB IN 600 ML. LAPTE. CREMA RECE SE AMESTECA CU UN PACHET UNT SAU MARG.ALBUSURILE SE BAT SPUMA CU 250 GR.ZAHAR SI VANILIE[PE ABURI] SAU DIRECT PE ARAGAZ. GLAZURA5 LINGURI ZAHAR, 3 LINGURI APA,2LINGURICACAO SI 50 GR. UNT.ASEZARE.FOAIE-CREMA,VISINE,CREMA,FOAIE,,ALBUS,VISINE,ALBUS,GLAZURA
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii