Prajitura cu visine si migdale prajite

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu visine si migdale prajite

Ingrediente

  • - 6 oua
  • - 12 linguri de zahar
  • - 12 linguri de faina
  • - jumatate de ceasca de ulei
  • - coaja rasa de la 2 portocale
  • - 1 plic zahar vanilat
  • - 1 plic praf de copt
  • - esenta vanilie
  • - 300 gr. visine
  • -3 linguri cu varf migdale prajite(eu am pus 1 lingura de migdale,1 de fistic,1 de nuca,pentru ca mi-au ramas de la kataif).

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu putina sare, galbenusurile se freaca cu zahar, se adauga uleiul (ca la maioneza treptat), coaja de portocala, zaharul vanilat,vanilia apoi galbenusurile se adauga la albusuri treptat amestecand de jos in sus.Adaugam si faina amestecata cu praful de copt nestins,apoi punem cele trei linguri de migdale. Se toarna compozitia in tava pe care am pus hartie de copt. Se pun visinele spalate, curatate de samburi,scurse si date prin faina peste compozitia de pandispan. Se da tava la cuptor aproximativ 25-30 min la foc potrivit. Se scoate de la cuptor si se pudreaza(daca doriti) cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise