Se bat albusele spumapeste care se pune siropul caldut batand mereu cu telu; se adauga galbenusele treptat si apoi uleiul si faina in ploaie.Se toarna in tava unsa si tapetata si se coace la foc mare la inceput si apoi la foc mic. Dupa racire se taie in doua blatul;partea de sus se amesteca cu vodca,nucile,gemul si untul.Aceasta crema se intinde peste blatul ramas ,iar pe deasupra se pun nuci si ciocolata rasa. E delicioasa! nu am poza!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii