autor:

stamate

» » Prajituri

Prajitura cu vodca

Autor: stamate (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stamate (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
Blatul : 6 oua,35o gr zahar, 6 linguri ulei, 6 linguri apa, 300 gr faina. Siropul: 1 cana apa, 4 linguri zahar. CREMA: 50 gr.unt, 150gr nuci,un borcan gem caise,50 gr.vodca.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se bat albusele spumapeste care se pune siropul caldut batand mereu cu telu; se adauga galbenusele treptat si apoi uleiul si faina in ploaie.Se toarna in tava unsa si tapetata si se coace la foc mare la inceput si apoi la foc mic. Dupa racire se taie in doua blatul;partea de sus se amesteca cu vodca,nucile,gemul si untul.Aceasta crema se intinde peste blatul ramas ,iar pe deasupra se pun nuci si ciocolata rasa. E delicioasa! nu am poza!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu vodca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Blini, clatite rusesti

Blini, clatite rusesti

1. Se cerne intr-un vas faina cu sarea.Se adauga ouale, untul/margarina topit(a) si 70 ml lapte

23 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu lapte de cocos

Prajitura cu lapte de cocos

Se bat galbenusurile cu mixerul se adauga 2 linguri apa calda si cand devin spumoase si deschise

10 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Blatul : 6 oua,35o gr zahar
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri apa
  • 300 gr faina. Siropul: 1 cana apa
  • 4 linguri zahar. CREMA: 50 gr.unt
  • 150gr nuci,un borcan gem caise,50 gr.vodca.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Clafoutis cu cirese Clafoutis cu cirese

Pastram ingredientele la temperatura camerei.   Se amesteca faina cu sare, praf de copt, zahar, peste faina se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Turta dulce