autor:

stamate

» » Prajituri

Prajitura cu vodca

Autor: stamate (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stamate (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
Blatul : 6 oua,35o gr zahar, 6 linguri ulei, 6 linguri apa, 300 gr faina. Siropul: 1 cana apa, 4 linguri zahar. CREMA: 50 gr.unt, 150gr nuci,un borcan gem caise,50 gr.vodca.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se bat albusele spumapeste care se pune siropul caldut batand mereu cu telu; se adauga galbenusele treptat si apoi uleiul si faina in ploaie.Se toarna in tava unsa si tapetata si se coace la foc mare la inceput si apoi la foc mic. Dupa racire se taie in doua blatul;partea de sus se amesteca cu vodca,nucile,gemul si untul.Aceasta crema se intinde peste blatul ramas ,iar pe deasupra se pun nuci si ciocolata rasa. E delicioasa! nu am poza!
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu vodca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tarta cu corcoduse si sos de frisca si vanilie

Tarta cu corcoduse si sos de frisca si vanilie

Pentru blat: amestecam toate ingredientele si intindem aluatul in tava cu mana, apoi punem intr-o

2 voturi    2 comentarii
55 min
Prajituri
Prajitura cu branza si cirese/visine

Prajitura cu branza si cirese/visine

1. Se amesteca faina, margarina,oul, zaharul si praful de sare pana capata consistenta unui aluat.

5 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Blatul : 6 oua,35o gr zahar
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri apa
  • 300 gr faina. Siropul: 1 cana apa
  • 4 linguri zahar. CREMA: 50 gr.unt
  • 150gr nuci,un borcan gem caise,50 gr.vodca.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Guguluf cu ciocolata Guguluf cu ciocolata

Procedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat; albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Tort cu capsuni si caise