Faina se amesteca cu galbenusurile,albusurile batute spuma,zaharul vanilat si jumatate pachet de unt.Aluatul trebuie sa fie mai fluid si se lasa la frigider pana a doua zi.
Vor iesi 4 foi.Se unge dosul tavii cu ulei si se intinde bine aluatul.
Crema: Se amesteca untul ramas,zaharul si nucile.
Se unge o foaie cu crema.
Se topeste 250 g zahar (zahar ars) si se pune pe cea de a doua foaie.
A treia foaie se unge cu crema.
A patra foaie cu zahar ars.
Se face crema de ciocolata din 200 g lapte praf amestecat cu 5 linguri cacao si cu un pachet de unt.Se pune pe foc,se dizolva bine si se toarna peste foi.Se lasa sa se raceasca pana a doua zi si se taie dupa preferinta.
Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii