Amesteci zaharul cu galbenusurile, pana se obtine o crema pufoasa, adaugi celelalte ingrediente. Intinzi aluatul in tava unsa cu margarina, tapetata cu faina, sau pe hartie de copt.Tava sa fie mai inalta, mai scurta decat cea de aragaz.Dai tava la cuptorul incins, pentru 10 minute, dupa care intinzi fructele si bezeaua. Dai la cuptor pana incepe bezeaua sa se ingalbeneasca. Scoti din cuptor imediat ce e coapta. Portionezi dupa ce e racita
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii