Bati albusurile cu zaharul, amesteci cu galbenusurile, praful de copt, cacaua si faina. Coci un blat.
Pt sirop, fierbi apa cu zaharul, pana se topeste, apoi adaugi esenta de rom. Cand blatul sa racit il insiropezi.
Faci budinca dupa instructiuni si o lasi la racit, intre timp freci margarina cu 25 de g de zahar si pui budinca peste si o incorporezi. Pui crema peste blat si la sfarzit pui frisca si pudrezi cu cacaua. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii