Prajitura de branza cu biscuiti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 375 gr de biscuiti petite beure
  • lapte ptr muiat biscuitii.
  • 500gr de branza de uns 5%
  • 500gr de smantana de frisca
  • 2smantani de mancat
  • 1pahar de zahar
  • 2linguri pline puding de vanilie ptr crema-care nu trebuie fiert.
  • putina coaja de lamaie rasa.

Mod de preparare

Intai pregatim crema=intr-un bol amestecam branza cu puding ,zahar,si smantana de mancat.

Smantana de frisca o batem bine si o adaugam in compozitia de branza amestecam usor si adaugam si coaja de lamaie.

Intr-un pyrex sau alta tava care merge la frigider punem un strat de biscuiti muiati usor in lapte.Turnam jumatate din compozitia de branza punem inca un strat de biscuiti muiati turnam restul compozitiei si asezam inca un strat de biscuiti muiati in lapte.Acoperim prajitura cu o folie de aluminiu si lasam peste noapte la frigider ca gusturile sa se contopeasca.

Si asta-i tot prajitura e gata.

Cine doreste mai mult se poate topi 200 gr de ciocolata cu 2 linguri de ulei ca sa fie lucioasa .Se topeste ori la microunde ori la ben-marie si se toarna deasupra.

Dupa mine este buna si fara glazura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise