Intai pregatim crema=intr-un bol amestecam branza cu puding ,zahar,si smantana de mancat.
Smantana de frisca o batem bine si o adaugam in compozitia de branza amestecam usor si adaugam si coaja de lamaie.
Intr-un pyrex sau alta tava care merge la frigider punem un strat de biscuiti muiati usor in lapte.Turnam jumatate din compozitia de branza punem inca un strat de biscuiti muiati turnam restul compozitiei si asezam inca un strat de biscuiti muiati in lapte.Acoperim prajitura cu o folie de aluminiu si lasam peste noapte la frigider ca gusturile sa se contopeasca.
Si asta-i tot prajitura e gata.
Cine doreste mai mult se poate topi 200 gr de ciocolata cu 2 linguri de ulei ca sa fie lucioasa .Se topeste ori la microunde ori la ben-marie si se toarna deasupra.
Dupa mine este buna si fara glazura.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii