Ingrediente
375 gr de biscuiti petite beure, lapte ptr muiat biscuitii., 500gr de branza de uns 5%, 500gr de smantana de frisca, 2smantani de mancat, 1pahar de zahar, 2linguri pline puding de vanilie ptr crema-care nu trebuie fiert., putina coaja de lamaie rasa.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
4 voturi
Mod de preparare
Smantana de frisca o batem bine si o adaugam in compozitia de branza amestecam usor si adaugam si coaja de lamaie.
Intr-un pyrex sau alta tava care merge la frigider punem un strat de biscuiti muiati usor in lapte.Turnam jumatate din compozitia de branza punem inca un strat de biscuiti muiati turnam restul compozitiei si asezam inca un strat de biscuiti muiati in lapte.Acoperim prajitura cu o folie de aluminiu si lasam peste noapte la frigider ca gusturile sa se contopeasca.
Si asta-i tot prajitura e gata.
Cine doreste mai mult se poate topi 200 gr de ciocolata cu 2 linguri de ulei ca sa fie lucioasa .Se topeste ori la microunde ori la ben-marie si se toarna deasupra.
Dupa mine este buna si fara glazura.