Intr-un vas se amesteca brinza cu smantina si cu 1pahar de zahar pina nu se mai simte zaharul se adauga 4 galbenuse si un ou intreg dupa care se adauga celelalte ingridente ca compozitia sa fie omogena.
Se unge o forma rotunda ca de tort si adinca ca compozitia sa nu se reverse in copt.Se coace la 180 de grade cam 20 de minute.
Intre timp cele 4 albuse vin batute spuma cu 1/4 de pahar de zahar intr-o spuma tare se pune peste prajitura si se mai lasa 10 minute la cuptor ca spuma sa se intareasca.
Se serveste rece cu putina inghetata de vanilie sau asa.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii