autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

PRAJITURA DE CASA CU BISCUITI

Autor: cip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
Biscuiti - 1 kg, Frisca batuta - 1 kg, Ciocolata - 1 kg, Lichior de cafea - 100 gr, Ness - 30 gr, Lapte - 1 l, Nuci - 300 gr, Topping caramel - 350 - 400 gr

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste ciocolata in bain-marie apoi se amesteca in frisca batuta.
Se adauga lichiorul de cafea, cafeaua solubila diluata in apa si esenta de rom.
Biscuitii se impart in 4 parti egale, se trec prin lapte si se aseaza pe un platou.
Peste biscuiti se aplica un strat de crema - se continua operatiunea pana la ultimul strat.
Prajitura se imbraca in crema, se presara pe suprafata miez de nuca sfaramat si se decoreaza cu topping caramel
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA DE CASA CU BISCUITI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Papanasi cu urda si dulceata de mere

Papanasi cu urda si dulceata de mere

Urda se pune intr-un lighenas impreuna cu ouale,sarea si zaharul vanilat.Se amesteca totul bine.Faina

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Palmieri cu zahar

Palmieri cu zahar

Daca foietajul este congelat,il scoate din timp ca sa se decongeleze.Se intinde cu grija ca sa nu

26 voturi    13 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Biscuiti - 1 kg
  • Frisca batuta - 1 kg
  • Ciocolata - 1 kg
  • Lichior de cafea - 100 gr
  • Ness - 30 gr
  • Lapte - 1 l
  • Nuci - 300 gr
  • Topping caramel - 350 - 400 gr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Placinta aromata de toamna Placinta aromata de toamna

Umplutura: Mai intai se prepara umplutura deoarece dovleacul necesita mai mult timp la calit. Se curata de coaja si se da pe razatoarea

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
PLACINTA CU DOVLEAC