Se bate separat galbenusul de albus, apoi se amesteca impreuna.
Se adauga zaharul si se bate pana se topeste.
Laptele cald se pune putin cate putin si se amesteca
la fel si uleiul si iar se amesteca.
Se adauga esentele, coaja de lamaie rasa, praful de copt se pune in faina si se amesteca.
Se unge o tava cu unt, se toarna 1/2 din aluatul obtinut, compozitia cu branza si restul de aluat. Se lasa la cuptor pentru 40 min.
Cand este gata, se face un sirop din 2 cani apa, 4 linguri zahar si esenta de lamaie.
Prajitura se taie felii si se insiropeaza fiecare felie. apoi se da prin nuca de cocos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii