Mod de preparare
Pentru aluat se amesteca totul ,se intind 2 foi subtiri si se coc pe dosul tavii;
Pentru pandispan se separa galbenusurile de albusuri, se bat spuma, se amesteca cu zaharul,faina si galbenusurile si se toarna in tava tapetata cu unt si faina;
Pentru crema se amesteca toate ingredientele, se pune pe foc mic si se amesteca continuu pana se ingroasa, untul se pune abia dupa ce s-a racit;
Se aseaza o foaie din cele doua, un strat de crema, pandispanul, un alt strat de crema si ultima foaie;
Se face glazura la bain-marie si se toarna fierbinte deasupra, se da la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii