Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
foi: 2 oua, 100 gr. ulei,100 gr. miere de albine, 100 gr. zahar, faina cit cuprinde, o lingurita amoniac., , crema: 800 gr smintina, 3 cani nuci macinate, o cana de zahar, esenta rom
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Foile: se amesteca toate ingredientele, dupa care aluatul rezultat se imparte in trei parti. Se fac trei foi care se coc pe fundul tavii ninse cu faina. Foile se tin la cuptor 5-10 min, fara sa se rumeneasca deasupra.
Crema: smintana se bate cu zaharul, pina se obtine frisca, se amesteca cu nuca macinata si esenta de rom.
Se serveste a doua zi, pudrata cu zahar sau glazurata cu ciocolata alba si fulgi de ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de Craciun" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Se freaca 3galbenusuri(de la ouale intregi) cu zahar pana rezulta o crema pufoasa,se adauga uleiul
3 voturi
2 comentarii
2h 30 min
Spălam şi curăţăm merele de coajă după care le radem pe răzătoarea mare cu grijă să nu
50 voturi
6 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
fluturas :x , 11 decembrie 2009
nu am incercato dar cred ca e buna .. o sa o incerc
maria silvia , 30 noiembrie 2009
ese foarte buna prajitura