autor:

» » Prajituri

Prajitura de foi

Autor: sandu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sandu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Ingrediente
foi:1pahar ulei, 2 oua, 1pahar zahar, 1 pahar lapte, 2 lingurite amoniac(stins in putin otet sau zeama lamaie), 2 linguri cacao, crema:1 kg lapte, 8 liguri faina, 4 linguri cacao, 9 linguri zahar, esenta rom

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

foile se amesteca ingredientele si se framanta bine apio se imparte in trei parti egale(le coci pe fundul tavii)
CREMA:se arde zaharul,intre timp amesteci laptele cu faina cacao si mirodeniile,dupa aceeia torni peste zaharul ars mesteci in continuu pentru a nu se lipi si a face cocolase
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de foi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu crema de dovleac si foi in doua culori

Prajitura cu crema de dovleac si foi in doua culori

Incepem cu umplutura care trebuie preparata pe foc, apoi lasata la racit. Curatam dovleacul de coaja

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Prajitura cu foi

Prajitura cu foi

Se framanta toate ingredientele in ordinea de mai sus si se pune faina pana ce aluatul se leaga (cat

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 14 %
699.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Da te pricepi la facut prajituri.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Cred ca este foarte gustoasa!

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • foi:1pahar ulei
  • 2 oua
  • 1pahar zahar
  • 1 pahar lapte
  • 2 lingurite amoniac(stins in putin otet sau zeama lamaie)
  • 2 linguri cacao
  • crema:1 kg lapte
  • 8 liguri faina
  • 4 linguri cacao
  • 9 linguri zahar
  • esenta rom

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Da te pricepi la facut prajituri.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta de caise cu caramel