autor:

Fara foto

» » Prajituri

Prajitura de foi

Autor: sandu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sandu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 iulie 2010

Ingrediente
foi:1pahar ulei, 2 oua, 1pahar zahar, 1 pahar lapte, 2 lingurite amoniac(stins in putin otet sau zeama lamaie), 2 linguri cacao, crema:1 kg lapte, 8 liguri faina, 4 linguri cacao, 9 linguri zahar, esenta rom

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

foile se amesteca ingredientele si se framanta bine apio se imparte in trei parti egale(le coci pe fundul tavii)
CREMA:se arde zaharul,intre timp amesteci laptele cu faina cacao si mirodeniile,dupa aceeia torni peste zaharul ars mesteci in continuu pentru a nu se lipi si a face cocolase
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de foi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Maamoul mad bil-kashta - prajitura libaneza cu foi si crema nestle

Maamoul mad bil-kashta - prajitura libaneza cu foi si crema nestle

Maamoul mad bil-kashta - este o prajitura populara, cu specific libanez, dar o gasim in majoritatea

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura de foi cu crema de ciocolata

Prajitura de foi cu crema de ciocolata

Foi Separa albusurile de galbenusuri.Cu electric mixurul se bat Albusurile cu 6 linguri de zahar

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Da te pricepi la facut prajituri.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Cred ca este foarte gustoasa!

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • foi:1pahar ulei
  • 2 oua
  • 1pahar zahar
  • 1 pahar lapte
  • 2 lingurite amoniac(stins in putin otet sau zeama lamaie)
  • 2 linguri cacao
  • crema:1 kg lapte
  • 8 liguri faina
  • 4 linguri cacao
  • 9 linguri zahar
  • esenta rom

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Da te pricepi la facut prajituri.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Rulada Ducesa Rulada Ducesa

Ruladă în ruladă (foaie de cacao în interiorul unei foi albe) cu cremă de ciocolată, gem de căpşuni, portocale, nuci

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se separa albusurile de galbenusuri. In albusuri se adauga 3 linguri zahar si se amesteca

6 voturi    4 comentarii
30 min
Prajituri
Chec cu afine si merisoare