Prajitura de foi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • foi:1pahar ulei
  • 2 oua
  • 1pahar zahar
  • 1 pahar lapte
  • 2 lingurite amoniac(stins in putin otet sau zeama lamaie)
  • 2 linguri cacao
  • crema:1 kg lapte
  • 8 liguri faina
  • 4 linguri cacao
  • 9 linguri zahar
  • esenta rom

Mod de preparare

foile se amesteca ingredientele si se framanta bine apio se imparte in trei parti egale(le coci pe fundul tavii)

CREMA:se arde zaharul,intre timp amesteci laptele cu faina cacao si mirodeniile,dupa aceeia torni peste zaharul ars mesteci in continuu pentru a nu se lipi si a face cocolase

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise