Se pune intr-o tava la copt merele,cand sunt gata se scot, se racesc, se curata de coaja si seminte, se paseaza miezul printr-o sita fina.Jelatina se pune la inmuiat in 150 ml apa rece, timp de 15 minute,apoi o dizolvi la bain-marie si o lasi la racit,fara sa se inchege.Albusul se bate spuma cu zaharul, apoi se amesteca usor cu pasta de mere,zeama de lamaie,scortisoara si jelatina.Intr-o forma unsa cu unt torni un sfert din crema, peste care asezi un sfert din bezele,apoi din nou crema si iar bezele, pana se termina.Dai prajitura la rece pentru 12 ore ,apoi o rastorni pe un platou, o imbraci cu frisca batuta spuma, o decorezi dupa dorinta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii