Amestecam laptele cu nuca de cocos intr-o cratita care se va pune pe foc si se lasa sa fiarba 2-3 min, apoi stingem focul si lasam sa se racoreasca putin.
Amestecam untul moale cu zaharul, apoi cu mixam bine compozitia.
Adaugam cate un ou, pe rand, in compozitia de unt si zahar. Batem fiecare ou cu mixerul,ca sa se incorporeze bine cu cealalta compozitie.
Adaugam compozitia de cocos si lapte, amestecam bine cu mixerul. Intr-o alta farfurie amestecam faina cu praful de copt si il adaugam treptat in compozitia de mai sus, amestecand cu mixerul sa nu fie cocoloase.
Merele le spalati, curatati de coaja si seminte, si taiati marunt. Adaugati in aluat si amestecati bine.
Ungeti cu unt o tava de 26-28 cm, tapetati fundul tavii cu hartie de copt.Turnati aluatul in tava si il distribuiti uniform pe toata suprafata. Il puneti la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste bine.
Dupa ce este gata, il lasati sa se racoreasca si il puneti pe o tava/farfurie rotunda. Presarati putina nuca de cocos sau pudra si prajitura este gata. Este foarte buna si calda dar si rece insotita de un ceai aromat
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii