Merele se amesteca cu zaharul, nuca, faina si praful de copt. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina compozitia de mere. Se lasa la cuptor sa se coaca la foc potrivit. Pentru sos, cacao, apa si zaharul se fierb pina se topeste zaharul. Se lasa sa se racoreasca, se amesteca cu margarina si se toarna peste prajitura. Se da prajitura 3 ore la rece.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii