Prajitura de mere cu pandispan

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Prajitura de mere cu pandispan

Ingrediente

  • -4-5 mere de Michigan rase si puse cu putin zahar si scortisoara
  • -350g biscuiti macinati
  • -ptr pandispan: am folosit
  • -4 oua
  • -4 ling faina
  • -4 linguri zahar
  • -4 linguri ulei si praf de copt

Mod de preparare

Am pus biscuiti pe fundul tavi si deasupra am pus merele putin scurse si deasupra am pus pandispanul, apoi am pus-o la cuptor 350 F, dupa recire se intoarce cu biscuiti deasupra si serveste cu zahar pudra sau frisca dupa preferinta fiecaruia. Este o prajitura foarte usor de facut si nu poti sa dai gres cu ea niciodata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise