Am aceasta reteta de la o cunostinta, nu ii cunosc originile, dar e cea mai usoara si buna din cate am incercat.
Observatie: Ordinea amestecarii ingredientelor este importanta, nu le schimbati!
Acum sa trecem la treaba :)
Merele se rad (sau se taie buculete, dupa preferinte), se calesc cu zahar si scortisoara. Se pun la racit.
Se bat oale cu zahar si uleiul. Se adauga laptele, praful de copt, zaharul vanilat si faina, in ordinea asta. Fiecare ingredient se adauga, se amesteca si abia dupa aia adaugati urmatorul ingredient.
Se adauga faina cate o lingura pana se obtine o masa gen smantana grasa.
Se unge tava cu unt/margarina, se adauga merele si aluatul in tava si se baga la cuptor aproximativ 40 minute la temperatura medie.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii