Prajitura de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura de post

Ingrediente

  • 21/2cani faina
  • 1cana zahar
  • 3linguri cacao
  • 11/4cana apa rece
  • 5linguri gem
  • 1lingurita bicarbonat
  • 1ceasaca de ulei
  • arome(esenta de rom,fistic)
  • 3linguri zahar
  • 100mlapa
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Se amesteca primele 3 ingrediente,dupa care se adauga urmatoarele.Aluatul astfel obtinut se adauga in tava tapetata,se coace la foc potrivit.Dupa ce se scoate din cuptor se unge cu siropul facut din 3linguri de zahar

si 100ml apa dupa ce au dat in citeva clocote ,se presara apoi cu nuca de cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise