PRAJITURA DE POST

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar si jumatate apa minerala
  • 1 pahar de ulei
  • 3 pahare de faina
  • 3 linguri de cacao
  • o lingurita de bicarbonat de sodiu stins cu o jumatate de lamaie
  • un plic de zah vanilat
  • 100g arahide.

Mod de preparare

Toate ingredientele alatutate se amesteca binepana cand se obtine o pasta mai groasa.compozitia se pune intr-o tava unsa cu uleisi tapetata cu faina ,se presarape deasupracateva arahidemaruntitesi se da la cuptor.se coace la foc potrivit.se mai pot adauga nuci,stafidesi rahat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise