autor:

Fara foto

» » Retete de post

Prajitura de post

Autor: Viorica A. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Viorica A. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
600g faina,200g nuca macinata,200g zahar,8 linguri gem de caise, 150ml ulei, 3 linguri de cacao, 1 zahar vanilat, 0,5 l lapte din soia, 1 praf de copt.

Dificultate: Medie Timp: 50 min

11 voturi

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu cele 3 linguri de cacao, nuca macinata si uleiul; se adaoga gemul de caise, faina, zaharul vanilat si laptele de soia, iar la sfarsit praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se pune in cuptorul incalzit pentru 35-40 de minute.Dupa preferinta la sfarsit se poate pudra cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Prajitura cu gem (de  post)

Prajitura cu gem (de post)

Se amesteca toate ingredientele. Compozitia obtinuta se pune in tava unsa si se da la cuptor. Pofta

42 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura de post cu gem de visine

Prajitura de post cu gem de visine

Se pune gemul, zaharul, uleiul, cacao, vanilia si esenta de portocala, apa minerala si apoi faina

6 voturi    1 comentariu
50 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

    Imi place combinatia cu lapte de soia.

Dificultate

Medie

Timp

50 min

11 voturi

Ingrediente

  • 600g faina,200g nuca macinata,200g zahar,8 linguri gem de caise
  • 150ml ulei
  • 3 linguri de cacao
  • 1 zahar vanilat
  • 0,5 l lapte din soia
  • 1 praf de copt.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

2 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Strudel cu ananas