Zaharul pudra,2 pliculete de zahar vanilat se freaca cu uleiul,se adauga faina,bicarbonatul de sodiu.Aluatul obtinut se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Peste aluat se aseaza diferite fructe.Fructele se pregatesc cu cateva ore inainte si se lasa la scurs intr-o strecuratoare,apoi scurse se aseaza peste aluat.Se coace aprox.30 de minute in functie de cuptor si se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu 2 pliculete de zahar vanilat.Se taie rece in diferite forme.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii