Prajitura de post cu gem de visine

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Prajitura de post cu gem de visine

Ingrediente

  • 200g gem de visine
  • 100g zahar
  • 1/2cana de ulei
  • 1cana de apa minerala (sifon)
  • 2 linguri cacao
  • esenta portocala
  • vanilie
  • praf de copt
  • 2 cani faina. Pentru decor: cocos
  • nuca
  • fulgi de migdale.

Mod de preparare

Se pune gemul, zaharul, uleiul, cacao, vanilia si esenta de portocala, apa minerala si apoi faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca toate, se tapeteaza o forma cu pergament, se pune compozitia si se da la cuptor prima data 15 min dupa care se scoate prajitura si se pun fulgi de migdale (eu am folosit migdale), cocos sau nuca dupa care se mai da 25 min la cuptor. Dupa ce sa racit se portioneaza. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise