Prajitura de post cu visine si capsune

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura de post cu visine si capsune

Ingrediente

  • * 2 cani de faina
  • * 1 cana de zahar
  • * 250 ml apa
  • * 100 ml ulei
  • * 2 lingurite praf de copt
  • * 2-3 maini de visine (proaspete sau din compot)
  • * un borcan mic (aprox 200 g) de capsune din dulceata (fara zeama)

Mod de preparare

Am pus la o parte cateva visine si capsune, restul ingredientelor le-am amestecat intr-un castron.

Am turnat aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am pus deasupra cateva visine si capsune.

Am dat la cuptor pentru 40-50 min (focul nu trebuie sa fie la maxim; se verifica sa nu se arda deasupra).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise